Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها_فرمانده سپاه کربلا مازندران گفت: ۱۳ آبان امسال همانند سالهای قبل به صورت ویژه در مازندران گرامی داشته می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آئین گرامیداشت سالگرد شهادت شهید حسین فهمیده و هفته بسیج دانش آموزی همراه با تکریم و تجلیل از فرزندان شهدای معظم مدافع حرم مازندارن با حضور سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا ، مدیر کل آموزش و پرورش استان  و با استقبال دانش آموزان سراسر استان به همت سازمان بسیج دانش آموزی سپاه کربلا  با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در قدمگاه شهدای مدافع حرم، لشگر عملیاتی 25 کربلا عصر امروز برگزار شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا مازندران در حاشیه این آئین با بیان اینکه برنامه‌های متنوعی توسط سازمان بسیج دانش‌آموزی استان مازندران در بزرگداشت این هفته پیش بینی و برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: برگزاری همایش ها و نشست های تخصصی  با حضور و نقش آفرینی خود دانش‌آموزان از جمله این برنامه‌ها است و این برنامه‌ها به‌ منظور انتقال مفاهیم حوزه دفاع مقدس که برگرفته از سیره و زندگی شهدا از جمله شهید حسین فهمیده به نسل نوجوان و دانش‌آموزان بوده اجرا شده و خواهد شد 

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های ویژه‌ای برای روز 13 آبان در تمامی شهرستان‌ها برنامه‌ریزی شده و برگزاری دوره های توانمندسازی برای مسئولین و فرماندهان نوجوان پایگاه های بسیج دانش آموزی و نیز آحاد دانش‌آموزان  توسط کارگروه‌های تخصصی از دیگر برنامه های مهمی است که به صورت مستمر و جدی در طول سال دنبال می شود، افزود: دوره‌های توانمندسازی برای این است تا دانش‌آموز در سال تحصیلی جدید با رویکرد های تازه آشنا شوند و از مهارت های لازم برخوردار گردند تا با توجه به سوق یافتن فعالیت های آموزشی و پرورشی در فضای مجازی به واسطه ی شرایط و شیوع کرونا بتوانند به خوبی از امکانات حاضر در فضای حقیقی و مجازی در راستای توانمندهای و بروز استعدادهای خود بهره ببرند و در کنارآن  ماموریت ها و سیاست های سازمان بسیج دانش‌آموزی هم به نحو احسن محقق گردد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران اجرای دوره‌های توانمندسازی در تمامی پایگاه ها و مراکز سازمان بسیج دانش‌آموزی را در حال اجرا اعلام و تصریح کرد: اعتقاد داریم آنچه امروز شهید فهمیده‌ها را به‌ عنوان الگو در جامعه ماندگار کرده سیره معنوی آنان که برگرفته از آموزه های حقیقی دین مبین اسلام چون اخلاص است بوده که باید برای آنکه شاهد نقش آفرینی اثرگذار نوجوانان در عرصه های گوناگون باشیم  این الگوها و سیره های مومنانه را در دانش آموزان پرورش و تعالی ببخشیم.

سردار سیاوش مسلمی در پایان گفت: رویکرد بسیج دانش‌آموزی این است تا روحیه دین‌ باوری و اعتقاد به ارزش‌های اسلامی را در نوجوانان پرورش بدهد.

محمد جعفری مسئول بسیج دانش آموزی سپاه کربلا نیز در حاشیه آئین گرامیداشت هفته بسیج دانش‌آموزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه 8 آبان روز شهادت شهید فهمیده تا 13 آبان ماه که روز استکبار ستیزی بوده به‌عنوان هفته بسیج دانش‌آموزی است، اظهار داشت: بسیج دانش‌آموزی در مازندران با 170 هزار دانش‌آموز بسیجی در بین تشکل‌های دانش آموزی بیشترین عضو را دارد و با توجه به تعداد برنامه‌های زیادی که در طول سال تحصیلی برای آنان در نظر گرفته‌ایم هم در شرایط کرونایی و در زیست بوم جدید در فضای مجازی هم  با رعایت شیوه نامه های بهداشتی به صورت حضوری  با جذب و استقبال دانش آموزان زیادی همراه بوده است .

وی با اشاره اینکه برنامه ویژه نخبگان بسیجی از جمله برنامه های  ما در این هفته بود، تصریح کرد: 2 هزار و 110 فرمانده ی واحد بسیج دانش‌آموزی در استان داریم که کارگاه توانمند سازی این فرماندهان به‌صورت تخصصی برگزار شد.

فرمانده سپاه کربلای مازندران: در تلاش هستیم مردم در اجرای پروژه‌ها نقش آفرینی کنندفرمانده سپاه کربلا درخشش کشتی گیران مازندرانی را تبریک گفتکمک 6 میلیارد تومانی‌ سازمان بسیج کارگران و کارخانجات‌ سپاه کربلا در کمک مومنانه ‌ جعفری با اعلام این خبر که تکریم فرزندان شهدای مدافع حرم در این هفته انجام شد و غبارروبی مزار شهدا و شرکت در روز استکبار ستیزی از دیگر برنامه‌ها تا پایان هفته است، تصریح کرد: امسال با اهدای 10 هزار و 400 بسته لوازم التحریر  به نیت 10 هزار و 400 شهید مازندران سال تحصیلی جدید را آغاز کردیم و ان‌شالله اردوهای جهادی ما از هفته آینده به‌صورت ویژه در مناطق محروم استان آغاز می‌شود که این اردوهای جهادی فرصت تعلیم و تربیت را به صورت کاربردی تر برای همه دانش آموزان فراهم می آورد.

انتهای پیام/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بسیج دانش آموزی فرمانده سپاه کربلا دانش آموزان برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۰۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان در راستای ایجاد شور و نشاط علمی در میان دانش‌آموزان و استعدادیابی و ظهور خلاقیت دانش آموزان با هدف گسترش فرهنگ و تحقیق و پژوهش و رشد مهارت‌های علمی، فناورانه و مهارتی دانش‌آموزان ایران اسلامی از 19 تا 21 اردیبهشت در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود؛ از این رو با الناز فطیرخوانی مدیر مسابقات دانش‌آموزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان درباره چگونگی برگزاری این جشنواره گفت‌وگویی داشته‌ایم که در ادامه قابل مشاهده است:

آنا: درباره چگونگی برگزاری جشنواره دوره ششم فرهیختگان جوان بفرمایید؟

فطیرخوانی: طرح پروژه‌های دانش‌آموزی با هدف رشد مهارت‌های علمی و عملی دانش‌آموزان و لذت بردن از دانستن و عمیق کردن فهم دانش‌آموزان با شعار پیش به سوی دانشمند شدن از ۱۳۹۸ در دانشگاه طراحی و آغاز شد که پس از برگزاری پنج دوره موفق این رویداد انشاالله ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه مورخ ۱۹، ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه در کتابخانه زنده یاد دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

آنا: هدف از برگزاری این رویداد چیست؟

ترویج روحیه و گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانش آموزان

فطیرخوانی: این رویداد اهداف زیادی دارد، اما از مهم‌ترین اهداف آن می‌توان به ترویج روحیه و گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانش آموزان، ایجاد شادابی و شور و نشاط علمی فرهنگی در محیط دانشگاهی، ایجاد زمینه‌های ظهور خلاقیت و توانایی‌های بالقوه دانش‌آموزان، استعدادیابی و شناسایی دانش‌آموزان نخبه و با استعداد‌های درخشان، شناسایی توانمندی‌ها و شبکه‌سازی نخبگانی از دانش‌آموزان امروز و دانشجویان فردا، آشنایی دانش‌آموزان با محیط دانشگاه و علوم مختلف دانشگاهی و انتخاب هدفمند رشته در دانشگاه و ... اشاره کرد.

تمام تلاش ما از برگزاری این رویداد آماده کردن دانش‌آموزان برای انجام یک پروژه واقعی و آکادمیک در محیط دانشگاه است. دانش‌آموزان با انجام دادن یک پروژه در مدرسه بر اساس طرح یادگیری پروژه‌محور با اصول و فرآیند انجام یک پروژه از طرح سوال پژوهشی و یافتن مسئله گرفته تا مشاهده و جمع‌آوری اطلاعات، فرضیه‌سازی، انجام آزمایش، تجزیه و تحلیل، ارائه نتیجه و پیشنهاد و ... آشنا می‌شوند و مشق پژوهش انجام می‌دهند، صرف نظر از محصول و نتیجه پروژه، آنچه که در این رویداد اهمیت دارد این است که دانش‌آموزان روش انجام یک پروژه و تحقیق را اصولی و درست یاد بگیرند.

آنا: در این دوره از جشنواره چه تعدادی از دانش‌آموزان و از چه مقاطع تحصیلی شرکت کردند؟

شرکت بیش از 2 هزار و 100 دانش‌آموز در ششمین جشنواره فرهیختگان جوان

فطیرخوانی: در این دوره از جشنواره بیش از 2 هزار و 100 دانش آموز از ۲۶ استان کشور در قالب حدود ۷۰۰ تیم دانش‌آموزی شرکت کردند که انشالله در ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت دستاورد‌های پژوهشی خود را ارائه می‌کنند. در این دوره از جشنواره حدود ۱۶۰ تیم از مدارس سما شرکت می‌کنند. دانش آموزان همه مقاطع تحصیلی از پیش‌دبستان تا پیش‌دانشگاهی در این رویداد شرکت می‌کنند؛ اما اکثر دانش‎آموزان شرکت‌کننده در این دوره مقاطع دبیرستان دوره اول (هفتم، هشتم و نهم) هستند.

آنا: این رویداد چند بخش دارد؟

فطیرخوانی: با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم این رویداد آشنایی دانش‌آموزان با رشته‌ها و موضوعات مختلف است این رویداد ۵ محور اصلی و حدود ۶۵ رشته و گرایش دارد، محور‌های غرفه‌های نمایشگاهی و سمینار‌های علمی با گرایش‌های فنی و مهندسی، علوم و پایه (فیزیک، شیمی، زیست)، علوم انسانی و اجتماعی، علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی، زیست‌فناوری، نانوتکنولوژی و هنر و معماری و محور مسابقات با گرایش‌های هوافضا، روباتیک، ماشین‌های کمیکار، سازه ماکارونی، برنامه‌نویسی و کاپ فیزیک ایران و محور تولید محتوای دیجیتال با گرایش‌های بازی‌سازی (رایانه‌ای، تلفن همراه و تبلت)، محتواسازی رسانه‌ای، طراحی سایت و نرم افزار، تولید فیلم و انیمیشن و موشن گرافی، طراحی گرافیکی و اینفوگرافی، تولید محتوا با پایتون برگزار می‌شود.

آنا: برنامه زمان‌بندی این جشنواره چگونه است؟

ایجاد یک شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش آموزی 

فطیرخوانی: ثبت نام این رویداد هر ساله از ۲۵ آذر مصادف با هفته پژوهش آغاز می‌شود و تا فروردین سال بعد ادامه دارد و جشنواره پایانی و ارائه دستاورد‌های دانش آموزان اردیبهشت مصادف با هفته معلم طی ۳ روز برگزار می‌شود.

آنا: در قوانین اشاره شده که دانش آموزان باید مستندات پروژه خود را در باشگاه پایش بارگزاری کنند، این اقدام به چه منظور است؟

فطیرخوانی: بله دقیقا درسته، یکی از اهداف بلند مدت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از برگزاری این رویداد ایجاد یک شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش آموزی است. شبکه سازی نخبگانی از دانش‌آموزان امروز و دانشجویان فردا در بستر باشگاه پایش میسر می‌شود. دانش‌آموزان در این بستر مستندات پروژه خود از جمله چکیده، مقاله و عکس و فیلم و ... را ارائه می‌کنند و همچنین از سایر پروژه‌ها نیز آگاه می‌شوند. بدین ترتیب در باشگاه پایش شبکه‌سازی و هم‌افزایی صورت می‌گیرد. همچنین دانش‌آموزان در این بستر می‌توانند از منتورینگ و هدایت اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه نیز بهره بگیرند.

آنا: بخش‌های جدیدی در این دوره از رویداد دارید؟

بازی‌ها و آزمایش‌های مهیج در سه روز

فطیرخوانی: بله، در این دوره بخش بازی‌ها و آزمایش‌های علمی مهیج با برگزاری بیش از ۲۰ بازی و آزمایش علمی جالب با هدف ایجاد جذابیت و شور و نشاط علمی و افزایش علاقه دانش‌آموزان به موضوعات علمی خصوصا موضوعات فیزیک و شیمی طراحی و در سه روز برگزاری رویداد اجرا می‌شود. همچنین توسط باشگاه پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات و اعضای انجمن‌های علمی واحد، تور علمی و بازدید از آزمایشگاه‌های واحد علوم و تحقیقات را در برنامه داریم. در بخش پنل‌های سخنرانی و کارگاه‌های ویژه دانش‌آموزان و معلمان نیز از اساتید خاص و برجسته دعوت شده است.

آنا: مراسم اختتامیه و اهدا جوایز به چه صورت است؟

فطیرخوانی: مراسم اختتامیه و اهدای جوایز این دوره از جشنواره جمعه از 15:30 الی 18 در سالن همایش دکتر زنده یاد دکتر حبیبی برگزار می شود و گروه‌های منتخب اعم از گروه‌های برتر و شایسته تقدیر معرفی و تندیس جشنواره و جوایز خود را دریافت خواهند کرد.

آنا: نکته پایانی و تکمیلی؟

فطیرخوانی: با توجه به اینکه بازدید از این رویداد برای عموم آزاد است از همه دانش‌آموزان و معلمان علاقه‌مند دعوت می‌کنم تا از این جشنواره بازدید کنند و امیدوارم که این دوره از جشنواره به‌خوبی برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان های انقلابی است
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • بسیج دبیرستان‌های فرانسه در حمایت از فلسطین
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند